Nieuwbouw en renovatie JVC De Schuit – Katwijk

/, Toezicht/Nieuwbouw en renovatie JVC De Schuit – Katwijk
Nieuwbouw en renovatie JVC De Schuit – Katwijk 2017-10-07T11:00:32+00:00

Project Description

Projectomschrijving

Vanwege de locatie en bestemming was de nieuwbouw van de buitenkant en de complete renovatie van de binnenkant van jongerensociëteit De Schuit met recht een lastige klus. Door aangrenzende woningbouw was er weinig ruimte om het doel te bereiken, namelijk het zoveel mogelijk geluidsdicht maken van De Schuit. Het jongerencentrum kampte al geruime tijd met klachten van geluidsoverlast en daar wilde gemeente iets aan doen, waarbij ook de bewoners zoveel mogelijk werden betrokken bij de plannen. De gevels werden afgegraven en damwanden aangebracht en van binnen werd De Schuit op een schitterende manier gerenoveerd en geluidsdicht gemaakt.

Opdrachtgever: Gemeente Katwijk

Werkzaamheden: Toezicht, Kwaliteitsbewaking

Architect: Anne Klein Breteler