TimeClock gefuseerd met bouAd Adviesgroep BV

//TimeClock gefuseerd met bouAd Adviesgroep BV

De nieuwe directie van bouAd met v.l.n.r. Kees van der Veen, Jacob Klok, Kees Caspers en Cees Guijt.

Bouwadviesbureau TimeClock BV is opgegaan in bouAd Adviesgroep BV. Eigenaar Jacob Klok is toegetreden tot de directie van bouAd en ook alle werknemers zijn in dienst getreden bij bouAd. Mede-eigenaar van TimeClock Rene van de Giessen gaat zelfstandig verder met zijn ‘oude’ bedrijf REGIE Vastgoed.

TimeClock en bouAd werkten al nauw samen bij verschillende projecten. De wederzijdse wens tot fuseren kwam dan ook al snel ter sprake. Op 1 juli was de fusie officieel een feit. De fusie zorgt voor een versterking van de positie van bouAd in een branche waar de concurrentie groot is. Door de krachten te bundelen, voegen de mensen van TimeClock met hun specifieke kwaliteiten echt iets toe. Dat betekent dat bouAd vanaf nu nóg breder inzetbaar is voor haar opdrachtgevers. Opdrachtgevers kunnen hun kleine en grote projecten dan ook vaak volledig door bouAd laten verzorgen. Van ontwerp en aanbesteding tot begeleiding tijdens de bouwwerkzaamheden én duurzame onderhoudsplanningen, voor ieder vakgebied heeft het Katwijkse bureau specialisten in huis.

“Bedankt voor het vertrouwen!”

Alle lopende projecten van TimeClock worden uiteraard afgerond zoals de opdrachtgevers het bedrijf kennen: hoge kwaliteit, goede communicatie en korte lijntjes. Waarden die ook bij bouAd hoog in het vaandel staan.

Jacob Klok: “We willen graag iedereen bedanken die op welke manier dan ook zijn of haar vertrouwen in ons heeft gesteld. Alle opdrachtgevers voor wie we aan de slag mochten Die onze expertise en vaardigheden wilden gebruiken om ook van hun project een succes te maken.”

Hoewel TimeClock dus officieel niet meer bestaat, kan iedereen natuurlijk nog steeds op onze volle inzet rekenen. Voor alle diensten op het gebied van projectbegeleiding en duurzaam onderhoud in de bouw kun je terecht bij bouAd in Katwijk. We zouden het heel leuk vinden als je ons ook via Facebook en LinkedIn blijft volgen.

By | 2018-09-07T07:49:14+00:00 september 7th, 2018|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment