Even voorstellen: Ahmad Fagirzada

//Even voorstellen: Ahmad Fagirzada

Ahmad FagirzadaHij is al een aantal maanden in dienst bij TimeClock en we hadden Ahmad deze zomer al kort geïntroduceerd in onze nieuwsbrief. Nu is het tijd om nader kennis te maken met deze versterking voor TimeClock.

De 28-jarige Rotterdammer is afgestudeerd in de bouwkunde aan de Hogeschool Rotterdam. Voordat hij overstapte naar TimeClock hield hij zich met verschillende projecten bezig als medewerker bij de Rotterdamse Schouwburg. De ambitieuze Ahmad kwam daar binnen via zijn afstudeerscriptie, waarbij hij onderzoek deed naar de mogelijkheden om de schouwburg te verduurzamen en de financiële en maatschappelijke gevolgen daarvan inzichtelijk te maken.

Persoonlijk groeien

Het project beviel zo goed dat de schouwburg hem binnenboord haalde. “Ik heb daar als projectleider groot onderhoud gewerkt, waarbij ik veel bezig was met de meerjaren onderhoudsplannen.” Na zijn overstap naar TimeClock was hij nog betrokken bij de afronding van de 1e fase van het project om de stoelen van de grote zaal te vervangen, waarbij de oude stoelen werden hergebruikt. “Hopelijk kunnen we ook in de volgende fases nog iets voor de schouwburg doen.”

Vaak zijn mensen verbaasd als Ahmad ze vertelde over zijn baan bij de Rotterdamse Schouwburg. “Het is niet logisch dat een student na zijn bouwkundige studie voor een theater gaat werken. Dit is echter een goede en verstandige keuze geweest. Juist in deze omgeving kon ik mijzelf ontplooien op verschillende aspecten en leren waar ik goed in ben en waar ik beter in kon worden. De diversiteit in de werkzaamheden en mijn kundige collega’s creëerden voor een goede leerschool.”

Leuke projecten

De Rotterdammer is nu druk met projecten voor Bakker Van Maanen en Van Dorp Installaties en dat bevalt hem prima. “Het is prettig samenwerken met de mensen van deze opdrachtgevers, want ze weten waar ze het over hebben. Het werk is heel ook heel divers, met soms onverwachte dingen. Dat maakt het pittig, maar ook leuk en uitdagend. En het resultaat is tastbaar, dan weet je waarvoor je het doet.”

Hij heeft het goed naar zijn zin bij TimeClock. “Ik krijg alle ruimte en het vertrouwen om mezelf verder te ontplooien. Mijn sterke punten kan ik volop inzetten en er is ook aandacht voor de aspecten waarin ik mezelf nog verder moet ontwikkelen.”

Mensenmens

Een kwaliteit die hij afgelopen zomer ruimschoots bewees voor TimeClock, is dat hij goed kan omgaan met mensen. Voor een project waren op korte termijn enkele vergunningen nodig van een gemeente. Waar dit normaal gesproken weken duurt, had Ahmad het op zeer korte termijn voor elkaar, waardoor het project geen vertraging opliep. “Ik probeer altijd goed te luisteren en mensen zijn daardoor snel open tegen me. Ik let niet alleen op de zakelijke aspecten, maar juist ook naar persoonlijke dingen tijdens een gesprek.”

By | 2017-10-07T11:00:14+00:00 september 23rd, 2016|Medewerkers|0 Comments

About the Author: