Even voorstellen: Marco Zuijderduijn

//Even voorstellen: Marco Zuijderduijn

Marco Zuijderduijn is 28 jaar, studeerde Bouwkunde aan de Haagse Hogeschool en is sinds kort bij TimeClock in dienst als bouwkundig medewerker. Dus is het hoog tijd om onze nieuwste aanwinst voor te stellen.

Met als hobby’s voetbal (“Ik kom er helaas nauwelijks nog aan toe”) en wielrennen (“Leuk om te volgen”) past de Katwijker prima in het team van TimeClock. Naast zijn werk volgt Marco een opleiding theologie en is hij als oudste bij de Baptistengemeente in Katwijk betrokken bij de leiding van deze kerk, waarbij hij zich voornamelijk richt op het jeugdwerk en jeugdactiviteiten, zoals de jeugdkampen. Door de drukte van de studie en het kerkenwerk heeft hij er bewust voor gekozen om 4 dagen te werken.

Na zijn studie Bouwkunde ging Marco zes jaar geleden aan de slag bij Bouwkundig Calculatiebureau Interplan Bouwsupport in Sassenheim. Daar leerde hij de ins en outs van het rekenwerk. Op zoek naar een nieuwe uitdaging met andere aspecten van het bouw- en projectmanagement klopte hij een paar maanden geleden aan bij TimeClock.

Bouwproces

Zijn eerste ervaringen bij zijn nieuwe werkgever zijn goed. “Het team is jong en gezellig en het werk is leuk en afwisselend. De ene dag ben ik een raming aan het opstellen, de volgende dag een rapport aan het schrijven of bezig met tekenwerk. De afgelopen jaren was het werk toch veel van hetzelfde en daarom zocht ik naar iets nieuws.”

Een van de leukste kanten van het werk bij TimeClock is voor Marco het feit dat hij nu ook daadwerkelijk betrokken is bij het bouwproces. “Je werkt samen met de opdrachtgever naar het eindresultaat en hen hierbij begeleiden bevalt me erg goed. Doordat je dat eindresultaat ziet, heb ik voor mijn gevoel ook echt eer van mijn werk.”

De stille kracht op de achtergrond is een goede omschrijving van de Katwijker. “Ik houd van het kantoorwerk van projecten en daarin structuur aanbrengen. Het werk zelf hoeft voor mij niet altijd heel erg uitdagend te zijn. Ik word ook blij van een dagje knallen en werken aan dingen die moeten gebeuren. Ook al zijn dat soms de rotklusjes. Als de afwisseling er maar in blijft.”

Persoonlijk groeien

Daarmee zit het voorlopig wel goed, aangezien Marco momenteel aan vier projecten tegelijk werkt. “Deze week heb ik voor het eerst een woninginspectie gedaan, omdat er scheuren in de muur zaten. Dat is mijn manier van doorgroeien, omdat ik niet per se op zoek ben naar een hoge of leidinggevende functie. Door nieuwe dingen te doen, blijf ik mezelf ontwikkelen.”

By | 2017-10-07T11:00:11+00:00 juni 9th, 2017|Medewerkers|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment