Filmpje LifestyleXperience staat online

/, Meerjarenonderhoudsplan, Publiciteit/Filmpje LifestyleXperience staat online

Hij is er hoor, het filmpje van ons televisieavontuur! Voor hen die het gemist hebben: op 8 januari jongstleden waren we te zien in het RTL4-programma LifestyleXperience. Vanaf nu is het item ook te zien op onze website. In dit blog, maar ook op de pagina ‘Onze diensten’.

Ze werden er voor de opnames af en toe badend in het zweet wakker van, zo spannend vonden ze het. Maar eerlijk is eerlijk, onze directeuren Jacob en René staan er eigenlijk best goed op. Ze geven een mooi inkijkje in hun dagelijks werk op locaties waar TimeClock ook daadwerkelijk opdrachten doet. Uit de praktijk gegrepen dus.

In het filmpje is eerst René aan de beurt, hij vertelt presentatrice Wendy-Kristy Hoogerbrugge iets over het nut van een aankoopkeuring. Daarna gaat het naar de middelbare school Compaen van OVO Zaanstad, waar René en Jacob het belang van een meerjarenonderhoudsplan onder de aandacht brengen. De kracht van TimeClock komt hier mooi tot uiting. Wij kunnen namelijk een goed MJOP kunnen opstellen, maar ook de uitvoering tot in de puntjes regelen. Maar genoeg verteld, veel kijkplezier!

 

By | 2017-10-07T11:00:13+00:00 januari 18th, 2017|Aankoopkeuring, Meerjarenonderhoudsplan, Publiciteit|0 Comments

About the Author: