Goede voornemens

workout sportschoolHet is weer die tijd van het jaar: de tijd van goede voornemens. Het gezondheidsideaal komt in januari vaak om de hoek kijken, want mensen willen opeens afvallen en gezonder gaan leven. Nu is dat natuurlijk een goed plan, maar dan niet alleen voor januari.

Ook op professioneel gebied hebben mensen in januari vaak goede voornemens. Eindelijk die grote klant binnenhalen of die drie keer uitgestelde verbouwing van het bedrijfspand starten. Dat laatste juichen we bij TimeClock van harte toe, zeker als u besluit hiervoor met ons in zee te gaan. U weet ons te vinden.

Groei
Bij TimeClock hebben we trouwens ook goede voornemens. Dat zijn er legio, maar drie belangrijke wil ik hier even noemen. Een gezonde groei van ons bedrijf realiseren bijvoorbeeld. Er lopen enkele serieuze onderhandelingen voor nieuwe, mooie projecten die bij een positieve uitkomst een serieuze boost aan TimeClock zullen geven.

Een ander goed voornemen ligt deels in het verlengde van die nieuwe projecten. We zijn gepast trots dat er dit jaar dusdanig veel werk te doen is, dat uitbreiding van het personeelsbestand zeker geen overbodige luxe is. Zodra de keuze is gemaakt, zullen we hier natuurlijk melding van maken.

Communicatie
Een derde goede voornemen ligt op het gebied van communicatie. We willen met TimeClock twee keer per jaar een folder maken waarin we de meest aansprekende projecten in woord en beeld willen laten zien, maar ook wat er in de nabije toekomst te beleven valt bij ons bedrijf. Die folder stellen we beschikbaar aan al onze (potentiële) relaties, zodat meteen ook een goed beeld wordt geschetst waar we ons mee bezighouden en waartoe we in staat zijn.

Ook goede voornemens? Laat het ons weten, ongetwijfeld kunnen we u ergens mee van dienst zijn. In ieder geval wensen we iedereen voor 2016 veel zakelijke en persoonlijke voorspoed en wijsheid, in goede gezondheid. We weten eventueel nog wel een goede sportschool… 😉

By | 2017-10-07T11:00:29+00:00 januari 21st, 2016|Communicatie, Projectmanagement|Reacties uitgeschakeld voor Goede voornemens

About the Author: