Het ambacht terug op de werkvloer

//Het ambacht terug op de werkvloer

Van Maanen Woerden 4Je zou het misschien niet zeggen als je langsloopt, maar het winkelcentrum in Woerden is nog deze zomer een pareltje rijker. Bakker van Maanen vestigt zich namelijk binnenkort in het winkelpand aan de Rijnstraat 40.

Geheel in de stijl van de vernieuwing die de bekende Rijnsburgse bakker momenteel doormaakt, wordt de winkel in de industriële stijl opgeleverd. Handgemaakte producten worden ter plekke bereid en bezoekers kunnen er terecht voor hun ontbijt en lunch. Of zoals Van Maanen het zelf noemt: een bakkerscafé. “Zo brengen we het ambacht terug op de winkelvloer.”

Van Maanen Woerden 1Strakke planning

Een winkel inrichten is een precies werkje. Alles moet precies goed staan om de beleving van de klanten zo optimaal mogelijk te maken. Goede samenwerking en een strakke planning zijn daarom meer dan ooit de toverwoorden bij dit project, want op 19 augustus gaan de deuren van de winkel annex lunchroom open. De juiste dingen op het juiste moment doen is daarom van groot belang, maar dat is bij TimeClock en alle partners in goede handen.

Van Maanen Woerden 6Door in de zomer

Wordt er bij TimeClock dan gewerkt in de bouwvak? Ja dus, maar vanzelfsprekend niet door iedereen. Team TimeClock is de afgelopen tijd flink uitgebreid, dus de expertise en kwaliteit van ons bedrijf blijft ook in Woerden gewaarborgd.

By | 2017-10-07T11:00:28+00:00 juli 8th, 2016|Bouwcoördinatie|0 Comments

About the Author: