Het geluk van de kleine opdrachten

//Het geluk van de kleine opdrachten

Ontwerp maken, vergunning aanvragen, aannemer regelen en bouwen maar. Binnen enkele weken klaar, heerlijk! Kleine opdrachten als een interne verbouwing of een dakkapel plaatsen heb je als bouwadviesbureau af en toe gewoon even nodig.

We houden ons bij TimeClock momenteel voornamelijk bezig met een aantal grote projecten. Schitterende klussen waar we natuurlijk heel blij van worden. Het is wel werk van de lange adem. Gelukkig hebben we een uitstekende conditie en bovendien levert het ook heel veel op. Dan hebben we het natuurlijk lang niet alleen over geld. Denk ook aan naamsbekendheid, nieuwe contacten, ervaring met ingewikkelde procedures en vergunningen en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Meerwaarde

In al dat grote ‘geweld’ dreigt een andere component van het bedrijf soms een beetje onder te sneeuwen. En dat zijn de kortere, kleine opdrachten. Daar halen we echt onze neus niet voor op, integendeel. Het zorgt juist voor afwisseling in het werk. Samen met een (meestal) particulier kijken wat de mooiste en beste oplossing is die binnen het budget past. Juist door onze ervaring met grote klussen hebben we een meerwaarde. Welke vergunning bijvoorbeeld ook nodig is, we hebben ‘m hoogstwaarschijnlijk al een keer aangevraagd.

Afgebakend

Neem de opdracht voor een particulier in Herwijnen. Een mooie woning met daaraan vast een kantoorruimte gaan we compleet verbouwen en ook worden duurzame elementen toegevoegd. Eerlijk gezegd valt de opdracht niet helemaal onder de noemer ‘kleine opdrachten’. In het licht van het gros van onze werkzaamheden is de klus echter wat meer afgebakend. Het wordt ook gewoon heel gaaf en dat is ook genieten.

By | 2017-10-07T11:00:13+00:00 februari 10th, 2017|Projectmanagement|0 Comments

About the Author: