Het grote televisieavontuur

//Het grote televisieavontuur
foto-rene

René met presentatrice Wendy-Kristy Hoogerbrugge tijdens de opnames.

TimeClock is binnenkort op nationale televisie! Deze week hadden we de opnames van ons item in het programma LifestyleXperience van RTL4. En het was een hele ‘experience’.

Denk niet dat je er bent met een paar minuten kletsen met een van die knappe presentatrices. Weken van voorbereiding gingen eraan vooraf. Omdat wij als bedrijf de inhoud bepalen, is het geheel natuurlijk best een beetje ‘gescript’. Dat mag de pret niet echter drukken. We hebben straks een prachtig product waarin we het bedrijf presenteren.

Ontspannen

Afgelopen woensdag was het dan zover. Op verschillende locaties lichtten directeuren Jacob en René aan de hand van praktijkvoorbeelden toe wat we zoal doen bij TimeClock. Een beetje zenuwachtig natuurlijk, want opnames voor televisie zijn voor hen geen dagelijkse bezigheid. Ze waren mede dankzij de ontspannen houding van presentatrice Wendy-Kristy Hoogerbrugge en aanwijzingen van het camerateam echter al snel op hun gemak.

Aankoopkeuring

René was als eerste aan de beurt.  In een woning aan de Dahliastraat in Koog aan de Zaan lichtte hij een tipje van de sluier op van de kunst van een goede aankoopkeuring. “Dat is een controle van dak tot kruipruimte en vooral die laatste wordt vaak gewoon overgeslagen”, vertelt hij. “Het is natuurlijk geen ruimte waar je even lekker inkruipt in je nette pak, maar heel belangrijk om de kwaliteit van de vloer en de riolering te controleren.”

MJOP

foto-jacob-lifestylexperience

Jacob met Wendy-Kristy Hoogerbrugge op dak van Compaen.

Vervolgens trok het hele gezelschap naar de middelbare school Compaen van OVO Zaanstad. Daar werd door René het belang van een goed meerjarenonderhoudsplan (MJOP) toegelicht. Daarna was het de beurt aan Jacob om op het dak van de school iets te vertellen over de uitvoering ervan. “We zijn als bedrijf heel praktijkgericht. We leveren niet alleen het document, maar komen na een jaar terug voor de uitvoering omdat goed onderhoud veel te belangrijk is om lang mee te wachten. Dat is ook de voorsprong die we hebben: we bieden het hele pakket in een keer aan.”

Wanneer?

Iedereen wil nu natuurlijk weten wanneer we op tv zijn te bewonderen. Het item is op zondag 8 januari te zien op RTL4 om 14.20 uur en de herhaling is op zaterdag 14 januari op RTL5 om 15.10 uur. Deze tijden en data zijn overigens onder voorbehoud. Na 14 januari is het item terug te kijken op lifestylexperience.tv.

By | 2017-10-07T11:00:13+00:00 december 16th, 2016|Publiciteit|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment