Een inspiratievolle vakantie gewenst!

//Een inspiratievolle vakantie gewenst!

Het weekend staat voor de deur. Sterker nog, voor veel mensen in de bouw staat de vakantie voor de deur. Lekker een paar weken even helemaal niets. Toch?

De praktijk blijkt met name bij ondernemers net even anders, niet alleen in de bouw trouwens. Steeds meer ondernemers slaan hun vakantie helemaal over of gaan pas als het ‘rustig is op de zaak’. Zelden dus. Terwijl de vakantie niet voor niets is uitgevonden. We kunnen nu eenmaal niet altijd maar door blijven gaan. Ja, het kan wel, maar vroeg of laat zit je dan volledig opgebrand thuis. En een burn-out maakt meer kapot dan je lief is. Er zijn voorbeelden te over van mensen die na een burn-out nooit meer helemaal de oude zijn geworden.

Wel vakantie, ook werken

Rust hebben we allemaal nodig. Toch zijn de vier weken bouwvak al lang niet meer ‘heilig’. Ook op deze plek doen we het even rustig aan. Iedere week een blog is er de komende tijd niet bij, maar dat betekent niet dat er de komende weken niets gebeurt, integendeel. Enkele projecten gaan gewoon door tijdens de vakantie, dus ook bij TimeClock worden de vakanties netjes achter elkaar gepland. We willen graag groeien en we groeien ook, dan is dat een onontkoombaar gevolg.

Lees een boek

Vakantie is bij uitstek de periode om niet alleen met de beentjes op tafel, liggend in de hangmat of in een ligstoel aan de rand van het zwembad helemaal niets te doen. Je zou tegelijkertijd ook gewoon eens een goed boek kunnen lezen. Niks mis met een goede thriller, maar als je inspiratie voor je werk of bedrijf wilt opdoen misschien niet de beste keuze. Ieder werk van Ricardo Semler, Stephen of Sean Covey, Ben Tiggelaar en Simon Sinek bevelen we aan. Inspiratie gegarandeerd en je zult zien dat je er na een paar weken gewoon weer heel veel zin in hebt om aan de slag te gaan.

We wensen iedereen een goede en inspiratievolle vakantie. En als je de weg op moet, rij voorzichtig. Net als deze familie.. 😉 

By | 2017-10-07T11:00:11+00:00 juli 14th, 2017|News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment