Het jaar van de Waanzinnig Belangrijke Doelen

//Het jaar van de Waanzinnig Belangrijke Doelen

De jaarwisseling lijkt na een drukke week al weer een eeuw geleden, maar het schijnt nog te mogen: beste wensen! Laten we met z’n allen gaan voor een goed jaar met mooie projecten en het realiseren van Waanzinnig Belangrijke Doelen.

In dat opzicht hebben we bij TimeClock genoeg om naar uit te kijken. Onze lopende projecten bij onder andere OVO Zaanstad (updaten en uitvoeren MJOP) en Bakker Van Maanen (locatie Delft is in voorbereiding) eisen veel aandacht. Daarnaast zijn we bezig met een aantal potentiële opdrachten, waar we nu natuurlijk nog niets over kunnen zeggen.

Ook intern wordt bij TimeClock dit jaar stevig aan de boom geschud. We werken bij TimeClock volgens de 4 disciplines van uitvoering van Sean Covey, ook wel bekend als 4DX. Het is de bedoeling dat de ‘dode blaadjes’, oftewel de onbelangrijke zaken, eruit vallen en alles zich richt op onze Waanzinnig Belangrijke Doelen, de eerste van de vier disciplines. Dat klinkt misschien een beetje vaag, maar dat is het juist niet. Ik zal het uitleggen aan de hand van een van onze Waanzinnig Belangrijke Doelen.

Naamsbekendheid

Een van onze Waanzinnig Belangrijke Doelen is ‘meer naamsbekendheid creëren’. Dat betekent in de praktijk dat iedereen bij TimeClock minstens 1 keer per week informatie over het werk of een stukje vakkennis deelt op social media. En dat is niet het delen van dit wekelijkse blog, want dat wordt sowieso al van iedereen verwacht… ;-). Tegenwoordig kun je alles heel goed meten wat je online doet, dus is het ook nog eens een heel concreet doel.

Op televisie

Wat ook meehelpt aan onze naamsbekendheid, is de uitzending van LifestyleXperience, komende zondag om 14.20 uur op RTL4. We bevelen het programma daarom nog maar eens aan. Mocht het zondag niet lukken om te kijken, dan is dat geen ramp hoor. Er volgt nog een herhaling op zaterdag 14 januari om 15.10 op RTL5. Zodra het filmpje online staat, zullen we de link delen.

By | 2017-10-07T11:00:13+00:00 januari 6th, 2017|News|0 Comments

About the Author: