Kantoor Confianza krijgt upgrade

/, Projectmanagement/Kantoor Confianza krijgt upgrade

Kantoor ConfianzaEen upgrade van het kantoorgebouw en de omliggende ruimte aan de Rijnstraat in Katwijk. Dat is wat Confianza Accountants voor ogen heeft. We zijn trots dat we als TimeClock het projectmanagement van dit project mogen doen.

De plannen staan nog in de kinderschoenen, want de verschillende opties moeten nog worden bekeken door een architect en een tuinarchitect. Voor het pand zelf wordt met name gekeken naar de buitenschil en wat daarmee te doen. De kans is aanwezig dat voorbijgangers straks een pand zien met een compleet nieuw gezicht. Ook wordt bekeken of verduurzaming tot de mogelijkheden behoort.

De ruimte rondom het pand wordt ook aangepakt. Het is de bedoeling dat er meer parkeerplaatsen worden gecreëerd. Een goed teken in dit geval, want Confianza is een groeiend bedrijf en heeft daardoor een tekort aan parkeerruimte. Aan de hand van het advies van een tuinarchitect wordt bekeken wat de beste en mooiste oplossing is. Hierbij wordt ook het groen rondom het pand aangepakt.

Projectmanagement

Als TimeClock verzorgen we het projectmanagement. Dat betekent dat we de spin in het web zijn in alle fases van het project. We regelen de architecten, aannemers en andere partijen die nodig zijn om alles tot een voor Confianza bevredigend resultaat te komen. We zijn hét aanspreekpunt en nemen de opdrachtgever alle rompslomp uit handen die toch altijd bij een verbouwing om de hoek komt kijken. Pas als Confianza een zorgeloos project achter de rug heeft, hebben wij ons werk goed gedaan.

De plannen zijn nu dus nog in de voorbereidende fase, de planning is dat de verbouwing aan het eind van de zomer van dit jaar klaar is. Uiteraard houden we iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen.

By | 2017-10-07T11:00:13+00:00 januari 20th, 2017|News, Projectmanagement|0 Comments

About the Author: