Lang leve ons, de ondernemers

//Lang leve ons, de ondernemers

dag-van-de-ondernemer-complimentHet is vandaag de derde vrijdag van november! Je zult wel denken: het was toch de derde dinsdag in september? Maar vergeet Prinsjesdag, want vandaag vieren we voor het eerst de Dag van de Ondernemer. Wat dat betekent? We mogen onszelf als ondernemers in het zonnetje zetten.

Initiatiefnemer MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland, zo staat te lezen op de speciaal gemaakte website.

Publiciteit

De calvinist in ons zegt meteen: doe effe normaal zeg. Laat ons gewoon ons werk doen, al die poespas hoeft echt niet. Die denkwijze is in ondernemend Nederland echter bijna verdwenen. Tegenwoordig moet je iedere vorm van publiciteit aangrijpen om je bedrijf te promoten. Door de digitalisering leven we in een ‘global village’ en is je concurrent in ons geval niet meer het andere bouwadviesbureau in het dorp, maar alle concullega’s in het land.

Wij zijn goed bezig

Bij gebrek aan een bezoekje van een minister of wethouder promoten we daarom maar even ongegeneerd onszelf. We hadden in ons hoekje kunnen blijven zitten, maar hebben ervoor gekozen om door te groeien en zo op kleine schaal voor werkgelegenheid te zorgen. We hebben projecten (gedaan) op veel verschillende gebieden, zoals zorg, onderwijs en detailhandel, maar ook in de nieuw- en verbouw.

We hebben het bedrijf uitgebreid door REGIE Vastgoed voortaan ook onder de vlag van TimeClock te laten varen. Dat betekent dat we ook voor Verenigingen van Eigenaren en in het voortraject van een verbouwing of woningaankoop of -verkoop veel kunnen betekenen. Denk hierbij aan meerjarenonderhoudsplannen, keuringen en conditiemetingen.

Testimonials

En daar komt de calvinist weer bovendrijven, want hoe meer we onszelf aanprijzen, hoe ongemakkelijker we ons voelen. Beter is om anderen goede dingen over jouw bedrijf te laten vertellen. Als dan termen als professioneel, vasthoudend, prettige persoonlijke benadering, altijd oog hebben voor het resultaat en goede communicatie voorbijkomen, doen we vast iets goed.

O wacht, zijn we het toch weer aan het doen.

By | 2017-10-07T11:00:14+00:00 november 18th, 2016|News|0 Comments

About the Author: