Bakker Van Maanen Delft nieuwe uitdaging TimeClock

//Bakker Van Maanen Delft nieuwe uitdaging TimeClock

Van Maanen DelftHet wordt voor TimeClock de grootste operatie voor Bakker Van Maanen tot nu toe: de winkel in Delft. De Katwijkse bakkerijketen gaat er een gloednieuwe winkel vestigen.

De laatste papieren plooien moeten nog worden gladgestreken, maar dan kan het echt los aan de Hippolytusbuurt 1 in de universiteitsstad. De winkel wordt met 650 vierkante meter de grootste van Van Maanen en dat ook nog eens op een van de mooiste plekjes in Delft. Het nieuwe concept zal hier tot in detail tot uitdrukking komen, want bij Van Maanen kun je tegenwoordig voor veel meer terecht dan brood, koek en taart.

Producten beleven

Het nieuwe concept hebben van Van Maanen we al eens besproken. Kort gezegd komt het erop neer dat de bezoekers de winkel moeten gaan ‘beleven’. Dat kan met ambachtelijke producten die ter plekke worden bereid en kunnen worden genuttigd. In Delft wordt dit concept nog verder uitgewerkt, want in de winkel komen ook een chocolaterie, patisserie, landwinkel met producten uit de regio en worden straks zelfs non-foodproducten verkocht. Veel meer hierover is hier te lezen.

Klimaatbeheersing

Voor ons gaat het natuurlijk vooral om de technische aspecten van het bouwproject, waarbij wij het projectmanagement voor onze rekening nemen. In een winkel als een bakkerij luistert alles heel nauw, omdat je te maken hebt met verse producten. Chocola moet bijvoorbeeld onder andere omstandigheden worden bewaard dan vers brood en die lekkere taartjes kun je moeilijk naast dampende broodjes uit de oven zetten. Een van de belangrijkste onderdelen van de verbouwing is dan ook de klimaatinstallatie. Die regelt per onderdeel of productgroep de temperatuur, zodat klanten verzekerd zijn van kwaliteit. Daarnaast gaan we er samen met alle partners natuurlijk voor zorgen dat het een plaatje van een winkel wordt. De oplevering van de nieuwe winkel in Delft is gepland in de lente van dit jaar.

Tot slot nog even dit:

  • Dat dit blog überhaupt online staat, is een wonder op zich. Bijgelovig zijn we niet bij TimeClock, maar gezien de datum was het wel heel frappant dat juist vandaag het nodige misging met de techniek. Gelukkig wist John van IT Control raad. John bedankt!
  • Heeft u ook zo genoten van onze tv-sterren Jacob en René? Bij RTL kunnen ze er ook geen genoeg van krijgen, want morgen (zaterdag 14 januari) zijn ze nog een keer te zien. RTL5, 15.10 uur, helemaal aan het eind van het programma LifestyleXperience. Komende week zullen we het item ook op onze website zetten, zodat u in alle rust nog eens kunt nagenieten.
By | 2017-10-07T11:00:13+00:00 januari 13th, 2017|Projectmanagement|0 Comments

About the Author: