Nieuwe huisstijl voor aanwinst REGIE Vastgoed

/, Ontwerp/Nieuwe huisstijl voor aanwinst REGIE Vastgoed

samenwerkingZowel Jacob Klok van TimeClock als René van de Giessen van REGIE Vastgoed hebben nog geen seconde spijt gehad van het samenvoegen van hun bedrijven onder de vlag van TimeClock. En dus was het hoog tijd voor de volgende stap: een eenduidige huisstijl.

Een van de belangrijkste plekken waar je als bedrijf gevonden wilt worden, is natuurlijk het internet. Dan zijn twee totaal verschillende websites niet handig. Een goede, eenduidige huisstijl is namelijk van groot belang voor de uitstraling van een bedrijf. Zowel tekstueel als met beeld wil je (potentiële) klanten het juiste gevoel geven bij je bedrijf. In ons geval: strak, zakelijk en duidelijk.

Inhoud afstemmen

De website van REGIE Vastgoed is daarom helemaal aangepast aan de huisstijl van TimeClock. Inhoudelijk zijn op beide websites wat aanpassingen gedaan om ook dit op elkaar af te stemmen. REGIE Vastgoed is met werkzaamheden als het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen en bouwkundige onderzoeken en keuringen namelijk een perfecte aanvulling op TimeClock. We kunnen u nu bijvoorbeeld ook van dienst zijn met de uitvoering van dat onderhoud.

Thema hetzelfde

Het is best lastig om dit op een logische manier in te passen. Zoals gezegd gaat het bij een goede huisstijl zowel om tekst als beeld en dus zijn we daarmee aan de slag gegaan. De kleurstelling is gelijk getrokken en voor de website hebben we voor eenduidigheid gekozen door de website van REGIE om te vormen naar hetzelfde thema als voor TimeClock. Daarbij screenshot-website-regiewas de input en het werk van ‘ons’ reclamebureau ONM Reclame onmisbaar.
Het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf. Een aantrekkelijke website om te zien en te gebruiken en met een uitgebreide bibliotheek met informatie over allerlei zaken die van belang zijn als je onze diensten nodig hebt. Wil je niet voor verrassingen komen te staan bij het kopen van een woning of bedrijfspand? Of ben je van een Vereniging van Eigenaren en hebben jullie nog geen verplicht meerjarenonderhoudsplan? Dan moet je echt op regievastgoed.nl zijn.

By | 2017-10-07T11:00:14+00:00 november 11th, 2016|News, Ontwerp|0 Comments

About the Author: