Interim management

//Interim management
Interim management 2017-11-10T14:54:50+00:00

Interim management, daar willen veel organisaties liever niet mee geconfronteerd worden. Een interim manager is namelijk vaak nodig als het in je organisatie spaak is gelopen of dreigt te lopen. Toch kan goed interim management je net dat zetje geven om weer aan ondernemen te kunnen gaan denken. En niet aan weer een vuurtje blussen. Laat ons dat maar doen.

We hebben bij TimeClock veel ervaring op het gebied van organisatieadvies en interim management in middelgrote en grote bouwgerelateerde organisaties. Dit betekent concreet dat we van omvangrijke en complexe veranderingen of reorganisaties een inzichtelijk proces maken.

Als je ons in huis haalt, dan ben je verzekerd van een interim manager die in staat is het bedrijf snel te ‘lezen’ en de problemen binnen de organisatie of een project in kaart te brengen. En die vervolgens natuurlijk ook oplost.

We zijn hierbij zeer flexibel inzetbaar. Of het nu gaat om een vastgelopen project dat weer vlotgetrokken moet worden of het tijdelijk invullen van een vacante positie binnen het bedrijf, we helpen je graag uit de brand.