Op naar 2017 met TimeClock

//Op naar 2017 met TimeClock

op naar 2017Wat is het jaar omgevlogen zeg. Dat gevoel is voor velen vast herkenbaar. Het schijnt ook steeds erger te worden naarmate je ouder wordt. Maar jong als we zijn bij TimeClock, hebben we daar gelukkig nog geen last van. Wij hebben meer zoiets van: op naar 2017.

Dat is niet omdat 2016 nou zo’n slecht jaar was, zeker zakelijk gezien niet. Op persoonlijk vlak moet iedereen dat voor zichzelf invullen. De situatie in de wereld met alle ellende in bijvoorbeeld Syrië en terroristische aanslagen stemmen zeker niet tot een vrolijke terugblik. Dat laten we ook liever aan de media over.

Trein dendert door

In zakelijk opzicht waren er enkele belangrijke mijlpalen, met als belangrijkste natuurlijk het toevoegen van REGIE Vastgoed René van de Giessen aan het treintje van TimeClock. Dat treintje wordt steeds meer een serieuze trein dat iedere keer grotere ‘stations’ mag aandoen. En onze dienstregeling is nu al beter dan die van die bekende spoorwegvervoerder… 😉

Nieuwe uitdagingen

Voor 2017 zetten we in op verdere groei van het bedrijf. Er staan enkele mooie opdrachten op de rol, daarover laten we natuurlijk meer weten zodra het zover is. Waar we ook erg naar uitkijken, is ons item dat op zondag 8 januari om 14.20 uur te zien is bij LifestyleXperience op RTL4. Daarmee creëren we hopelijk veel naamsbekendheid, wat uiteindelijk moet leiden tot nog meer werk. Want meer opdrachtgevers aan je binden is een belangrijk onderdeel van het groeiproces van een bedrijf.

We hebben dus eigenlijk gewoon heel veel zin in 2017, met alle uitdagingen die ons te wachten staan. Maar eerst proosten we alvast op het nieuwe jaar. Team TimeClock wenst iedereen een goede en veilige jaarwisseling en heel veel voorspoed in het nieuwe jaar!

By | 2017-10-07T11:00:13+00:00 december 29th, 2016|Publiciteit|0 Comments

About the Author: