Loading...
Over TimeClock 2018-03-02T10:46:24+00:00

Bouwprojecten in goede banen leiden met kennis van zaken, goede communicatie en korte lijntjes. De wereld van de bouw een beetje beter maken. Zo begon in 2008 onze bijdrage aan de Nederlandse bouwwereld met Katwijk Bouwadvies.

Lange dagen en veel uren maken, het is herkenbaar voor iedere (startende) ondernemer. Toen de crisis echt losbarstte in 2012 werden dat nog meer uren. Het werk lag al niet voor het oprapen, maar die periode was dat nog een tandje erger. We overleefden, al was daar wel bijna een burn-out voor nodig. Zoiets zet je aan het denken. Moet je je echt over de kop werken voor uurtje-factuurtje? Is dat nou het hoogst haalbare in een carrière? Vanaf dat moment besloten we van onze eenpitter een volledig fornuis te maken. Nog voordat de economie en dus de hoeveelheid werk weer flink aantrok, zag in 2013 TimeClock al het levenslicht. In 2014 kwamen de eerste medewerkers in dienst.

We hebben namelijk een droom. Niet om zo snel mogelijk zoveel mogelijk geld te verdienen. We willen bij TimeClock jonge en ambitieuze mensen de kans geven om zich bij ons te ontwikkelen. Niet door ze precies te vertellen wat ze moeten doen, maar door ze de vrijheid te geven en te coachen. Zodat ze een betere versie van zichzelf worden.

Binnen twee jaar een vaste schil van vijf mensen en daarom heen nog zo’n vijf freelancers op wie we kunnen rekenen; dat hadden we natuurlijk niet verwacht. Net zo min als het feit dat verschillende grote opdrachtgevers met ons in zee zouden gaan. Het maakt ons trots, maar we blijven met twee benen op de grond. Het is zo lastig werken als je zweeft.

REGIE Vastgoed is sinds oktober 2016 onderdeel van TimeClock. Met het verzorgen van meerjarenonderhoudsplannen (MJOP’s) en bouwkundige keuringen hebben we dankzij René van de Giessen nog meer te bieden. René heeft enorm veel kennis over bouwconstructies en een zesde zintuig voor mogelijke problemen, waarvoor hij natuurlijk ook een oplossing heeft. We zorgen er nu dus ook voor dat niemand nog tegen verrassingen hoeft aan te lopen bij het kopen van een huis of bedrijfspand en het onderhoud ervan. We bieden nu het complete bouwplaatje: ontwerp, bouwmanagement en onderhoud.

Eind 2017 waren we definitief uit onze bedrijfsruimte aan huis in Rijnsburg gegroeid. Op dagen dat iedereen op kantoor was (gelukkig niet zo heel vaak) zaten we zo ongeveer bij elkaar op schoot. Opdrachtgevers fatsoenlijk ontvangen was er niet meer bij. Met bouAd Adviesgroep hadden we al een samenwerking en toen bleek dat zij voldoende kantoorruimte ter beschikking hadden, is het snel gegaan. Als bedrijf met hart voor de bouw mogen werken in het schitterende, monumentale pand aan de Zeeweg in Katwijk vinden wij dan ook heel gaaf!

Ons verhaal is dus geen spektakelstuk en een groot hoogtepunt, meer eentje van ‘twee poten in de klei’. Vooral heel hard werken voor onze opdrachtgevers en jonge, talentvolle bouwprofessionals te helpen groeien.

Spreekt dat je wel aan? Neem dan vooral eens contact op. Wie weet kunnen we ook voor jou iets betekenen. De koffie staat klaar.

Wij Zijn TimeClock:

Jacob Klok
Jacob KlokBouwmanager
Jacob is de mede-eigenaar van TimeClock en van het type ‘geen woorden maar daden’, maar hij heeft duidelijke communicatie met alle betrokken partijen hoog in het vaandel staan. Hij bezit het vermogen om zelfs bij de meest ingewikkelde bouwprojecten altijd het overzicht te bewaren en tot een voor de opdrachtgever bevredigend einde te brengen.
René van de Giessen
René van de GiessenProjectleider/Inspecteur
Mede-eigenaar van TimeClock BV René van de Giessen is een autoriteit op het gebied van meerjarenonderhoudsplannen (MJOP’s) en vastgoedkeuringen. Hij is onder meer gecertificeerd inspecteur Epa-W en NEN 2767. Noem een type bouwwerk en hij heeft het gezien en gekeurd. Bij René staat kwaliteit altijd voorop. Daarnaast is hij punctueel, een prettige persoonlijkheid en communicatief sterk.
Ahmad Fagirzada
Ahmad FagirzadaProjectleider/Inspecteur
Ahmad is nauwkeurig en sterk in projectmatig werken. “Ik wil begrijpen wat iets inhoudt, ben heel erg op de details gericht. Verder kan ik goed plannen en ook volgens die planning werken.” Als het nodig is, leest hij zich goed in voor een project. “Dat kan via internet, boeken en door met mensen te praten. Hierdoor merk ik dat ik ook persoonlijk steeds verder groei.”
Marco Zuijderduijn
Marco ZuijderduijnBouwkundig medewerker
Marco Zuijderduijn is 28 jaar, studeerde Bouwkunde aan de Haagse Hogeschool en is sinds kort bij TimeClock in dienst als bouwkundig medewerker. De stille kracht op de achtergrond is een goede omschrijving van de Katwijker. “Ik houd van het kantoorwerk van projecten en daarin structuur aanbrengen. Een van de leukste kanten van het werk bij TimeClock is dat ik echt betrokken ben bij het bouwproces. Je werkt samen met de opdrachtgever naar het eindresultaat en hen hierbij begeleiden bevalt me erg goed. Doordat je dat eindresultaat ziet, heb ik voor mijn gevoel ook echt eer van mijn werk.”
Sjoerd van den Oever
Sjoerd van den OeverBouwkundig medewerker
Sjoerd heeft zich in relatief korte tijd ontwikkeld tot een belangrijke kracht in het team van TimeClock. Hij is zeer secuur in zijn werk, getuige ook de prijs die hij won met zijn afstudeerproject. Niet alleen door een ‘gelikte’ presentatie, maar juist ook door een bijzonder sterke inhoud. “Ik heb de afgelopen jaren veel algemene kennis opgedaan en geleerd op mijn eigen vaardigheden te vertrouwen. Ik weet nu dat ik mijn zaakjes goed op orde moet hebben. Dat scheelt een hoop stress.”
Gerard van Rijn
Gerard van RijnBouwkundig medewerker
Gerard houdt zich bezig met inspecties van woningen en het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen (MJOP’s). Hoewel hij het werk nog maar kort doet, ontwikkelt hij zich razendsnel. Hij is leergierig en een ‘pietje-precies’ en dat zorgt voor een uitstekende kwaliteit van zijn werk.
Miranda van Heesch
Miranda van HeeschSpecialist Aanbestedingen
Miranda van Heesch wordt door TimeClock specifiek ingezet bij de uitvoering van complexe aanbestedingstrajecten zoals (Europese) aanbestedingsprocedures voor de grotere bouwprojecten. Haar expertise zet ze in bij het uitvoeren van ingewikkelde aanbestedingstrajecten en indien gewenst in het vervolgtraject als directievoerder namens de opdrachtgever. Op die manier kan ze de kaders van de uitvoering van de opdracht namens de opdrachtgever zorgvuldig bewaken en zorgen voor een goede procesvoering van het bouwtraject.
Gert Klok
Gert KlokTekstschrijver
Als tekstschrijver is Gert betrokken bij alle content op deze website. Hij blogt over uiteenlopende onderwerpen in de bouwwereld en adviseert TimeClock over allerlei vormen van communicatie. Gert houdt verder de social mediakanalen van TimeClock bij en ook de inhoud van de regelmatig verschijnende nieuwsbrief is bij hem in goede handen.
Mirjam Klok
Mirjam KlokSecretaresse
Als u het kantoor van TimeClock belt, is de kans aanwezig dat u het vrolijke stemgeluid van Mirjam aan de telefoon krijgt. Verder houdt Mirjam zich voornamelijk bezig met de administratie van het bedrijf.
Anja van den Hoven
Anja van den HovenInterieurarchitect & Bouwkundige
Anja is een creatieve en stipte persoonlijkheid en dat komt tot uiting in haar werk, want er ontglipt maar weinig aan haar aandacht. Ze is een allround professional en heeft veel ervaring met verschillende soorten projecten.