Samenwerking TimeClock en REGIE Vastgoed officieel

//Samenwerking TimeClock en REGIE Vastgoed officieel

samenwerkingWe lieten het vorige week al doorschemeren, maar de kogel is door de kerk. Deze week is de samenwerking tussen Jacob Klok namens TimeClock en René van de Giessen van REGIE Vastgoed definitief vastgelegd bij de notaris. Van de Giessen brengt een berg aan ervaring mee op het gebied van vastgoedkeuringen en meerjarenonderhoudsplannen (MJOP’s).

De eerste contacten werden zo’n anderhalf jaar geleden gelegd. “We zaten allebei aan ons plafond, hadden eigenlijk te veel werk”, vertelt Klok. “Via Plandatis kwamen we met elkaar in contact en die contacten werden steeds beter. We hebben REGIE Vastgoed eerst regelmatig ingehuurd, maar al snel ontstond het idee voor een intensievere samenwerking omdat onze werkzaamheden bijna perfect op elkaar aansluiten.”

Kwaliteit

Met René van de Giessen haalt TimeClock niet de eerste de beste in huis. Hij is een autoriteit op het gebied van MJOP’s en vastgoedkeuringen. Klok: “Hij heeft alle soorten gebouwen al gezien en gekeurd. Bij René staat kwaliteit altijd voorop, daarnaast is hij punctueel en prettig in de communicatie en omgang. Kortom, iemand met wie ik graag wil samenwerken.”

Ook Van de Giessen ziet de samenwerking op basis van gelijkwaardigheid helemaal zitten. Het is wel omschakelen, zegt hij eerlijk. “Ik kom uit een zelfstandige situatie en heb nu bijvoorbeeld de zorg voor personeel. Goede communicatie is daarom heel belangrijk. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat deze samenwerking een succes wordt.”

Elkaar versterken

Het eerste idee was om samen een nieuw bedrijf te starten, maar uiteindelijk kwamen beide ondernemers tot de conclusie dat verdergaan onder de ‘paraplu’ van TimeClock een betere optie was. “De handelsnaam REGIE Vastgoed blijft dus gewoon bestaan, zeker ook omdat de website veel omzet genereert”, vertelt Van de Giessen. “We gaan de huisstijlen op elkaar aanpassen en op die manier kruisbestuiving toepassen en elkaar ook online verder versterken.”

Klok had wel een lichte voorkeur voor TimeClock. “Dat had vooral te maken met enkele ontwikkelingen die al waren ingezet in het bedrijf. We gaan die nog verder uitwerken, maar het is de bedoeling dat we nog meer wagons achter de locomotief TimeClock gaan hangen.” Van de Giessen: “Een van de dingen waar we echt in moeten gaan investeren is het aantrekken van goede mensen. Op die manier kunnen we een echte kwaliteitsslag maken, maar het is ook nodig om het werk aan te kunnen.”

Compleet aanbod

De bevlogen ondernemers verwachten namelijk dat de samenwerking veel werk gaat opleveren. “Een MJOP is de basis voor meer werk. Daarin vullen we elkaar gewoon heel goed aan”, vertelt Jacob Klok. René van de Giessen vult aan: “Ik vind bijvoorbeeld een MJOP opstellen heel leuk werk en dat moet je zien als de voorkant. De uitvoering en het beheer en onderhoud daarvan is de achterkant. Dat is precies waar TimeClock om de hoek komt kijken. Op die manier hoeven we ons niet te richten op een stukje van een project, maar in een keer op het hele project.”

By | 2017-10-07T11:00:14+00:00 oktober 7th, 2016|News|0 Comments

About the Author: