TimeClock vindt nieuw onderkomen bij bouAd

//TimeClock vindt nieuw onderkomen bij bouAd

Verhuizen. Het een van de meer stressvolle activiteiten in het leven, zullen we maar zeggen. Wil je je huwelijk eens goed testen, ga dan verhuizen. We kunnen je niet garanderen dat je er zonder kleerscheuren vanaf komt.

Hoe anders is dat in de zakelijk wereld. Daar is het vaak een teken dat het goed met je gaat. Meer werk, dus meer personeel nodig en dus ook meer ruimte. Gevolg: een groter kantoor. Logisch allemaal. De andere kant op kan natuurlijk ook, dat hebben we in de laatste crisis wel gezien. Maar daar willen we het even niet over hebben. Verhuizen om positieve redenen geldt namelijk wel voor TimeClock. Daarom zijn we sinds vorige week met ons kantoor ingetrokken bij bouAd. Inderdaad, dat schitterende monumentale pand aan de Zeeweg in Katwijk. Letterlijk aan de ‘poort’ van het mooie vissersdorp.

Zoeken naar grotere ruimte

We waren uit ons jasje gegroeid op de Bankijkerweg, zoals we al eerder lieten weten. Dan ga je op zoek naar een grotere ruimte en dat viel niet mee. Want kies je voor een goed bereikbare en centrale locatie langs bijvoorbeeld de snelweg, dan moet je je omzet bij wijze van spreken vervijfvoudigen. Aftikken bij Harry Mens en consorten is op dat soort locaties echt geen grap.

Dus ga je in je directe omgeving informeren bij zakelijke contacten. We wilden toch ook niet al te ver afdrijven van onze ‘Katwijkse roots’. Uiteindelijk boden de collega’s van bouAd uitkomst met een mooie ruimte waar we met zes man prima kunnen zitten. Ook zijn er nog uitbreidingsmogelijkheden en dat is maar goed ook. Niet alleen TimeClock, maar ook bouAd zit in de lift dankzij het binnenhalen van mooie projecten.

verhuizen bouAdVerhuizen en ME+

Een ander voordeel is dat we de al bestaande samenwerking tussen de twee bedrijven nog beter handen en voeten kunnen geven. Even overleggen wordt een stuk makkelijker als je een deur verder moet zijn. Ook is er nog de ontwikkeling van het duurzame onderhoudsplan ME+. Een product van bouAd, waaraan ook TimeClock een steentje bijdraagt. Lees hier veel meer over deze tool die niet alleen de kostenbesparing in onderhoud berekent, maar waarbij je ook meteen de energieprestaties van het pand verbetert.

Goede berichten dus vanaf de Zeeweg. Dankzij de nieuwe ruimte kunnen we met z’n allen vol gas richting de feestdagen en met vertrouwen 2018 tegemoet. Wie weet mogen we ook jou van dienst zijn.

By | 2017-12-20T12:49:14+00:00 december 12th, 2017|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment