Bakker van Maanen nieuwe stijl

//Bakker van Maanen nieuwe stijl

Het zijn van die opdrachten waar je je vingers bij aflikt. Letterlijk en figuurlijk, als je opdrachtgever Bakker van Maanen is. Sinds kort verzorgt TimeClock de coördinatie van de verbouwing van een flink aantal vestigingen van de in totaal vijftig winkels van de bekende bakkerijketen.

Eerder deze week al Leiderdorp en vandaag (vrijdag) in Noordwijkerhout zijn de eerste twee winkels weer open na een ingrijpende facelift. De vestigingen in Noordwijkerhout en Leiderdorp zijn aangepast aan de nieuwe stijl met daarbij horeca en de industriële interieurstijl is een lust voor het oog. Natuurlijk ga je naar de bakker om brood of taart te halen, maar ook een lunch is bij Van Maanen geen enkel probleem.

In Noordwijkerhout (foto’s) is de winkel aan de Zeestraat compleet gerenoveerd en aangepast aan het nieuwe concept. Een deel is nu gereserveerd voor mensen die hun handgemaakte broodje of taartje meteen willen nuttigen in de gezellig ingerichte winkel. In winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp is dezelfde stijl toegepast in de winkel.

TimeClock zorgt er samen met het team van Van Maanen en de architect voor dat het nieuwe ontwerp tot in detail wordt uitgevoerd door een strak geregisseerde bouwbegeleiding. Veelvuldig contact met uitvoerders en opdrachtgever zijn altijd van groot belang, maar bij de inrichting van een winkel is goede onderlinge afstemming onmisbaar. De toonbank moet precies op de juiste plaats staan en verkeerd licht op de broden kan dalende verkoopcijfers betekenen.

Het is de bedoeling dat dit jaar nog enkele winkels ‘nieuwe stijl’ worden geopend.

By | 2017-10-07T11:00:28+00:00 juni 3rd, 2016|Bouwcoördinatie|0 Comments

About the Author: