Verbouwing Van Maanen in Uithoorn gestart

/, Directievoering/Verbouwing Van Maanen in Uithoorn gestart

van-maanen-uithoorn-1Het gaat in rap tempo bij Bakker Van Maanen. Ook in Uithoorn is deze week onder leiding van TimeClock de verbouwing van de huidige winkel gestart. Over drie weken kan iedereen het resultaat bewonderen.

Dat is snel, maar daarom nog niet onmogelijk. Voordeel is natuurlijk dat er geen compleet nieuwe winkel hoeft te worden gebouwd, maar dat de bestaande winkel wordt omgebouwd naar het nieuwe concept waar Van Maanen zo goed mee scoort. Producten worden ambachtelijk en in de winkel bereid en dankzij de horecaruimte hoef je niet naar huis. Een lekker broodje eten kan ook in Uithoorn straks in de bakkerij in Winkelcentrum Amstelplein.

Geen haastwerk

In een winkel luistert alles nauw. Om de beleving voor de klant optimaal te maken, moet alles goed op elkaar zijn afgestemd. Haastwerk is dan uit den boze, ondanks het strakke schema. Daar hebben TimeClock en Van Maanen gelukkig al flink wat ervaring mee. Door veelal dezelfde bouwspecialisten in te zetten, weten alle partijen precies wat er van hen wordt verwacht.

Van STUK zorgde net als bij de meeste winkels van Bakker Van Maanen voor het ontwerp in Uithoorn en bouwbedrijf KROOM verzorgt de verbouwing. Het installatiewerk wordt verzorgd door Zuijderduijn en Emondt gaat ervoor zorgen dat de winkel er straks net zo gelikt uitziet als de andere verbouwde winkels van Bakker Van Maanen.

Goed opletten

Ook de buren zijn bezig met een verbouwing en dat maakt de klus extra lastig, vertelt Ahmad Fagirzada van TimeClock. “De winkel wordt qua oppervlakte ook iets groter. We moeten daarom extra goed opletten met het aanleggen van leidingwerk en de eisen voor brandveiligheid. Maar over drie weken zijn we klaar hoor, dat gaan we gewoon halen.”

By | 2017-10-07T11:00:14+00:00 oktober 21st, 2016|Bouwcoördinatie, Directievoering|0 Comments

About the Author: