Voorbereiding gestart voor upgrade kantoor Confianza

//Voorbereiding gestart voor upgrade kantoor Confianza

confianza katwijkDe voorbereidingen voor het restylen en upgraden van de gevel en de buitenruimte van accountantskantoor Confianza in Katwijk zijn vorige week van start gegaan.

Onlangs werd de aannemingsovereenkomst al getekend door Casper van der Zwan van Confianza en Jan Bart van der Plas van de KBM. Het Katwijkse bouwbedrijf zal het volledige bouwtechnische deel van de verbouwing op zich nemen. De Wit Elektrotechniek verzorgt alle elektrische aansluitingen. De laatste partij die zeker niet ongenoemd mag blijven is Schaddé van Dooren. Zij verzorgen de aanpassingen in de buitenruimte. Die knoop werd vandaag doorgehakt.

Met TimeClock verzorgen we het projectmanagement van deze flinke upgrade van het kantoorgebouw aan het begin van de Rijnstraat. Dat houdt in dat we ervoor gaan zorgen dat de mensen van Confianza tijdens de verbouwing gewoon bezig zijn met waar ze goed in zijn, namelijk alles wat met financiële zaken te maken heeft. Alle zaken die voor en tijdens de verbouwing geregeld moeten worden, nemen wij voor onze rekening. We hebben ons werk pas goed gedaan als het project zonder zorgen voor de opdrachtgever tot een bevredigend einde is gebracht.

Groei

Op deze strategische locatie springt het vernieuwde pand straks meteen in het oog, mede dankzij de inspanningen van architect Richard Kool van Visie tekenwerk en presentaties. De gevel is straks speels en toch strak, terwijl het groen rondom het pand ervoor zorgt dat het gebouw tegelijkertijd naadloos in haar omgeving op gaat. Een ander voordeel is dat er meer parkeerplaatsen worden gecreëerd. Dat heeft Confianza als groeiend bedrijf overigens ook gewoon nodig.

Alle voorbereidingen hebben nog even wat tijd nodig, maar meteen na de kerstvakantie gaat het project van start. De planning is dat de operatie voor maart 2018 klaar is.

 

By | 2017-11-28T14:54:29+00:00 november 28th, 2017|Projectmanagement|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment