Week vol goed nieuws bij TimeClock

/, News, Projectmanagement, Publiciteit/Week vol goed nieuws bij TimeClock

Het was deze week één grote goednieuwsshow bij TimeClock. Het begon zaterdag met een gezellig en sportief voetbaltoernooi met prachtige opbrengst voor Dorcas. Op woensdag rondde ‘onze’ Sjoerd van den Oever overtuigend zijn studie Bouwkunde af en als klap op de vuurpijl opende  Bakker Van Maanen in Delft donderdag haar deuren.

Op een bloedhete zaterdagmiddag was het tijd voor het Dorcas voetbaltoernooi, georganiseerd door Ouwehand Bouw. In sporthal Het Dorpshuis in Valkenburg streden vijf teams om de eer, maar was Dorcas met een opbrengst van 3.000 euro natuurlijk de grote winnaar. Het geld is bestemd voor het project ‘Landbouw en levensonderhoud’ van Dorcas in Ethiopië. Bij drie technische scholen in DireDawa wordt de productie van melkgereedschappen en -machines opgezet.

Het lukte TimeClock helaas niet om de titel te verdedigen, de Rabobank ging verdiend met de eerste prijs aan de haal. Niet zo gek als je Joost Leonard in de gelederen hebt natuurlijk. De andere deelnemers waren Architectenbureau Van Manen, IDDS en natuurlijk Ouwehand Bouw zelf. De sfeer was gemoedelijk en het voetbalniveau heel behoorlijk. En als er dan een slippertje werd gemaakt in het veld, werd dat weggelachen met de opmerking ‘ze hebben zeker werk nodig’.

Sjoerd

Afgelopen woensdag was hét moment voor onze stagiair Sjoerd van den Oever. Op de Hogeschool Rotterdam verdedigde hij zijn scriptie over de herbestemming van het pand Diepeveen in Rotterdam. Geen fictief project, maar een ‘echte’ en ligt Sjoerd wel. Begeleid door Ahmad onderzocht hij aan de hand van een uitgebreid stappenplan wat de beste opties zijn voor de herbestemming van de groep panden met op de hoek de karakteristieke toren. Natuurlijk werden ook de wensen en eisen van de opdrachtgever hierin meegenomen. Zijn presentatie was zeer goed en overtuigend en met een 9 als afstudeercijfer behaalde hij een fantastisch resultaat!

Van Maanen

Een dag later volgde de klap op de vuurpijl: de opening van Bakker Van Maanen in Delft. Vorige week hebben we al uitgebreid stilgestaan bij deze bijzondere winkel, die veel meer is dan alleen een bakkerij. Na een pittige verbouwing openden de broers Henk-Jan en Johan van Maanen het pand samen met wethouder Freddie Förster. Daarna konden de bezoekers zich vergapen aan al het moois. Bekijk hier de foto’s van het prachtige resultaat.

By | 2017-10-07T11:00:11+00:00 juni 23rd, 2017|Bouwcoördinatie, News, Projectmanagement, Publiciteit|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment